Gå til hovedinnhold

Vi skal skape grønn vekst i blå næring

Verden trenger mer sjømat for å dekke behovet i en stadig økende befolkning. Vi skal bidra til at veksten fremover skjer på en forsvarlig måte. Det må også våre samarbeidspartnere. Felles visjon for leietakere, brukere og partnere er «å skape grønn vekst i en blå næring».  Med FNs bærekraftsmål som utgangspunkt for innovasjon og samarbeid, skal vi bidra til at bedriftene spiller hverandre gode. Løvold Havpark skal være en arena hvor folk kan hente inspirasjon og læring for å ta nye steg i riktig retning i det grønne skiftet. Alt vi gjør i Løvold Havpark skal være med hjerte for havet.

Vi skal forvandle en gammel fryseterminal til å bli et kompetansenter for leverandører av varer og tjenester til marine næringer.  Her skal også barn, elever og studenter ha tilhørighet. Innholdet i Løvold Havpark skal være en kombinasjon av kontorer, produksjonslokaler, lager, fellesarealer og flotte samhandlingsarenaer.

Fokuset skal ligge på innovasjon, samarbeid, teknologi og bærekraft. Det skal lages attraktive lokaler med fellesfunksjoner som kobler sammen ulike aktører i et kontor- og industri fellesskap. Dette er en innovativ organisering av aktører som alle jobber innenfor i samme sektor, men på ulike måter. Utformingen av møteplasser har derfor vært sentralt i prosjektet.

Løvold Havpark ligger plassert på indre havn i Bodø.

De eksisterende lokalene er 9500 kvm og har følgende leietakere i dag: Labora, Patogen, Benchmark, Genetics, CryoLab, Løvold as, Havbruksloggen, Løvold Solution, Tine, Nortura, FST og noen mindre med kortere avtaler.

Det nye bygget blir 5000 kvm og 5. etasjer. Når man kommer inn i Løvold Havpark er Havrommet det første du møter. Vi har kalt det for hjertet i Løvold Havpark. Aktivitetene her skal skape engasjement, inspirasjon og læring. De nye løsningene trenger vi for å kunne høste og leve av havet på en mest mulig forsvarlig måte.

Se prospektet for Løvold Havpark

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.