Gå til hovedinnhold

Løvold as

Vi tilbyr komplette systemer for forankring av oppdrettsanlegg og flytende installasjoner i havet - fra beregning til ferdig design og produksjon. Vi har lager flere i steder Norge, og kort leveringstid.

Forankringssystemer

Vi tilbyr komplette forankringssystemer. Fra design, analyser, beregninger, innkjøp av gode råvarer, høykvalitets produksjon og gode logistikk løsninger.

Les mer

Løftesystemer

Vi er produsent og leverandør av løftesystemer til blå næring. Som saksyndig virksomhet bidrar våre kompetente fagfolk med rådgivning for å få optimale og sikre løsninger til ditt formål.

Les mer

Grønne ringer i vannet

For en produsent som oss er innkjøp og frakt av råvarer en vesentlig faktor i verdikjeden. Mange av dagens produkter i havbruksnæringen er laget av stål produsert med kullkraft og fraktet fra Kina til Norge. Sammen med MOMEK forener vi krefter og flagger hjem produksjon, MOMEK | LØVOLD skal utvikle og produsere nye bærekraftige produkter og løsninger til havbruksnæringen.

Les mer

Kvalitet i alle ledd

Kvalitet i alle ledd er ikke bare et slagord, det er vår arbeidsmetodikk. Vi skal levere 100% kvalitet og det får vi aller best til ved å ha kontroll på verdikjeden, slik vi har i dag.

Våre lokasjoner

Siste nytt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.