Gå til hovedinnhold

Våre hjertesaker

Vi får mange spørsmål om bidrag og sponsorat til ulike formål og på ulike arenaer. I den forbindelse har vi sett oss nødt til og tatt noen valg og retningslinjer for dette.

For Løvold Solution er det viktig å være en støttespiller i lokalmiljøene vi er en del av, og vi har besluttet at vi først og fremst gir økonomisk støtte til aktiviteter for barn og ungdom, gjerne idrett eller annet som er kunnskaps fremmende, sprer glede og skaper samhold.

I tillegg bidrar vi til veldedige organisasjoner som hjelper folk i nød eller til helsefremmende forskning og utvikling.

IK Junkeren

Barn og ungdom er framtiden og det føles viktig og riktig for Løvold Solution å være hovedsponsor for IK Junkeren.

Junkeren er Bodøs største idrettsklubb med over 600 medlemmer, og  det spilles både håndball og fotball. Her kan vi få lov å bidra til at både jenter og gutter kan få plass på et lag, og ikke minsk finne glede, inkludering og samhold gjennom idretten. Vi når veldig mange, og er oppriktig stolte over alle som spiller kamper med «Løvold» på brystet.

Samarbeidet mellom Junkeren og Løvold har lange tradisjoner, faktisk flere tiår tilbake i tid, og det i år ble signert en ny avtale for 2022-2024. Løvold Solution ønsker ikke bare å bidra med penger i klubbkassa, men også være en sentral samarbeidspartner for klubben i hverdagen. Dette har ført til flere aktivitet og bl.a. etablering av konseptet, og forretningsmodellen rundt , «Den Blå Horde» i 2021. Som i igjen resulterte i at Klappere i plast, brukt i årevis for å skape liv på tribunen, ble erstattet med ekte supportere fra egen klubb. Rene kinderegget: flottere heiagjeng,  kroner til lagkassa (til laget som stiller her) og ikke minst bedre for miljøet. 

Jobben som gjøres i Junkeren, både av ansatte og ikke minst frivillige er formidabel, og klubbens verdiene kan vi som bedrift stille oss 100%bak:

Respekt – alle er like mye verd.
Artig – vi skal ha det gøy
Målrettet – individuell utvikling og bidra til felles mål.

For virksomheten har klubben følgende motto: Vi kan, vi vil, vi tør!

Også dette kjenner vi fra vår egen arbeidshverdag, og beskriver den framoverlente kompetansebedriften vi ønsker å være. Og alt dette har vi gleden av å få være en del av.

Som partner med FK Bodø/Glimt har vi i x år arrangert Løvold Cup – vårens vakreste eventyr.

FK Bodø/Glimt – Molobyen Action Now Cup

I 2019 utviklet Bodø/Glimt «Action Now» og utfordret samtidig oss til å fornye turneringen. Løvold Cup fikk ny drakt og skiftet navn til Molobyen Action Noe Cup. Sammen satte vi oss som mål å lage ei grønn turnering, med fokus på både innkjøp og avfall i første omgang. Vi ønsket fikk også åpnet turneringen for jenter, for første gang.

Ørjan Berg i Bodø/Glimt er en av ildsjelene bak Molobyen Action Now Cup. I 2022 ble endelig turneringen utvidet; nå er også jentene med.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.