Gå til hovedinnhold

Våre kunder er våre samarbeidspartnere. Sammen utvikler vi nye løsninger som et resultat av løpende samspill med dem og andre partnere. Vi er lydhøre ovenfor markedets behov og utfordringer. Derfor setter vi stadig i gang nye prosjekter, samt blir med i samarbeid også utenfor eget hus. Vi er bevist vår rolle som næringslivsaktør, og ønsker å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling.

Drivkraften ligger i samspillet

Bærekraft og miljøvennlige løsninger har alltid vært et tema, men de siste årene har dette for alvor kommet i fokus. Vi har tilnærmet oss fagområdet med samme nysgjerrighet, endringsvilje og drivkraft som for egen virksomhet. Og vi har hele veien gjort det i samspill med våre omgivelser.

I tillegg til internt fokus har vi valgt å ta en offentlig rolle som pådriver, inspirator og «influencer» i vår region, først og fremst innen havbruk, men også i næringslivet for øvrig. Vårt engasjement har vokst seg langt ut over egne produktrekker og faktorer vi direkte kan påvirke.

Vår overordna visjon

Vi vil gjøre en forskjell for fremtidige generasjoner, og da må vi spille på lag med hele samfunnet rundt oss. Vi skal skape reell grønn vekst i egen virksomhet og inspirere andre aktører til å ta grep.

Vi har formulert følgende overordna visjon for vårt fokus på bærekraft;

Fire pilarer

Vårt bærekraftarbeid er bygget rundt 4 pilarer

  1. Forsvarlig havbruk – vår kjernevirksomhet
  2. Grønne ringer i vannet – vårt miljøarbeid
  3. Samspill og påvirkning – vår samarbeidsstrategi
  4. Gode lokalsamfunn – våre hjertesaker

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.