Gå til hovedinnhold

Løvold Havpark

Kompetansesenter for bærekraftig og grønn vekst i blå næring

Bli en del av Løvold Havpark

Vi tilbyr ulike muligheter for bedrifter som vil bidra til visjonen «Skape grønn vekst i blå næring». For å legge til rette for de eller dere som enten bare har en idé eller er en stor aktør, har vi valgt å lage forskjellige løsninger.

Les mer

Donorbygg

Vi har hele veien i prosjekteringen av havparken hatt høy fokus på miljø, både i visjonen, på innhold og konsept. Hvis vi skal ta bærekraft på alvor, så er det viktig med gjenbruk. Dette utfordrer oss på mange plan. Det er også utfordrende for entreprenører og arkitekter. For man må faktisk tenke nytt med å bruke gammelt. Bygningen som har huset Bodø Radio ble vårt første donorbygg.

Les mer

Bærekraft i praksis

En felles interesse knyttet til temaet bærekraft og økt verdiskapning basert på ressurser fra havet, var utgangspunktet for et samarbeid med Nord Universitet og fakultet biovitenskap og akvakultur. Høsten 2020 ble pilotkurset «bærekraft i praksis» etablert, hvor fokuset er på hvordan vi kan skape en bærekraftig næring i fremtiden.

Les mer

Siste nytt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.