Gå til hovedinnhold

Partner/kundestrategi

Når vi snakker om våre kunder kaller vi dem samarbeidspartnere. For det er akkurat det de er. Våre løsninger utvikles løpende som resultat av løpende samspill med partnere og andre omgivelser.

Vi tilstreber å være lydhøre ovenfor markedets nye behov, og samtidig være proaktive slik at vi hele tiden ligger foran. Derfor setter vi i gang stadig nye prosjekter og utredninger i utviklingens ånd. Derfor sier vi ja til samarbeidsprosjekter vi blir forespurt om å delta i eller setter i gang våre egne Derfor tar vi på oss roller utenfor eget hus.

Vi skal være selve utviklingen, ikke bare en del av den.

Nord Universitet og Øvelse Nord etablerer sammen med Løvold et nasjonalt beredskapsforum for havbruksnæringa. Foto: Anders Bergundhaugen

Influencerrollen

Vi har valgt å ta rollen som «influencer» i vår bransje. Vi skal ha en betydelig stemme/rolle som frontkjemper for grønn vekst i den blå næringa og som inspirator i vårt lokalsamfunn.

Dette innebærer at;

·       Vi deler egne prosjekter og arbeid på en transparent og åpen måte
·       Vi deler kunnskap og ressurser med våre omgivelser
·       Vi oppsøker ny kunnskap
·       Vi oppgraderer egne mål og ambisjoner løpende

Å inspirere andre til handling eller endring bidrar først og fremst i det store målbildet om grønnere vekst i næringen. Men det utadretta arbeidet påvirker også oss selv. Vi lærer av andre, øker innovasjonsgraden vår og vi setter oss nye mål. Samtidig bygger vi positivt omdømme og tiltrekker oss ung og ny kompetanse som vil jobbe med grønt samspill i blå næring.

Studenter fra Nord Universitet skal gjennom kurset «Bærekraft i praksis» bidra til utformingen av Løvold Havpark. Foran: Førsteamanuensis Karin Wigger og Ellisiv Løvold – direktør for marked, relasjon og utvikling i Løvold Solution. Bak: ansatte og ledere fra universitetet, rådgivere fra BDO og konsernsjef Andre Løvold. i Løvold Solution. Foto: Per Torbjørn Jystad

Hele forretningsmodellen til Løvold Havpark hviler også på grunnideen om effekten av samarbeid i bransjen og med eksterne partnere i privat og offentlig sfære.

Våre viktigste samarbeidsprosjekter:

  • Nord universitet
  • Bærekraftig praksis
  • Beredskap for havbruk
  • UiT -Nedbrytbart tau
  • Momek Invest

Våre overordna bærekraftsmål er:

1.     Vi skal være 100% samarbeidsorientert

Vi ser denne delen av vår virksomhet i særlig sammenheng med FNs bærekraftmål nr 17.

For å lykkes med bærekraftsmålene trengs det nye og sterke partnerskap. Myndigheter, næringslivet og sivilsamfunnet må samarbeide for å oppnå bærekraftig utvikling

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.