Gå til hovedinnhold

Våre kunder er våre samarbeidspartnere. Sammen utvikler vi nye løsninger som et resultat av løpende samspill med dem og andre partnere. Vi er lydhøre ovenfor markedets behov og utfordringer. Derfor setter vi stadig i gang nye prosjekter, samt blir med i samarbeid også utenfor eget hus. Vi er bevist vår rolle som næringslivsaktør, og ønsker å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling.

Vi skal være selve utviklingen, ikke bare en del av den.

Nord Universitet og Øvelse Nord etablerer sammen med Løvold et nasjonalt beredskapsforum for havbruksnæringa. Foto: Anders Bergundhaugen

Påvirker-rollen

Vi har valgt å ta rollen som «influencer». Vi skal ha en tydelig stemme som fronter grønn vekst i blå næring, og samfunnet forøvrig.

Dette innebærer at;

·       Vi er åpne og transparente på egne prosjekter og arbeid
·       Vi deler kunnskap og ressurser med våre omgivelser
·       Vi oppsøker ny kompetanse og samarbeid
·       Vi oppgraderer egne mål og ambisjoner

Det å inspirere andre til handling eller endring bidrar vi først og fremst til å ta del i det grønne skiftet og EUs bærekraftsmål.

Ved det utadretta arbeidet påvirker vi også oss selv. Vi lærer av andre, øker innovasjonsgraden og setter oss stadig nye mål.

Studenter fra Nord Universitet skal gjennom kurset «Bærekraft i praksis» bidra til utformingen av Løvold Havpark. Foran: Førsteamanuensis Karin Wigger og Ellisiv Løvold – direktør for marked, relasjon og utvikling i Løvold Solution. Bak: ansatte og ledere fra universitetet, rådgivere fra BDO og konsernsjef Andre Løvold. i Løvold Solution. Foto: Per Torbjørn Jystad

Våre viktigste samarbeidsprosjekter:

  • Nord universitet
  • Bærekraftig praksis
  • Øvelse Nord – Beredskap for havbruk
  • SFI Dsvole (UiT) – Nedbrytbart tau
  • Momek Løvold
  • Helgeland plastterminal
  • Hver Gang Vi Møtes på Kjerringøy
  • Shift-plastics (Nordlandsforskning)

Våre overordna bærekraftsmål er:

1.     Vi skal være 100% samarbeidsorientert

Vi ser denne delen av vår virksomhet i særlig sammenheng med FNs bærekraftmål nr 17.

For å lykkes med å nå bærekraftsmålene trengs det nye og sterke partnerskap. Samarbeid mellom offentlig- og privat næringsliv er særdeles viktig for å oppnå bærekraftig utvikling.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.