Gå til hovedinnhold

Løvold Invest

Løvold Solution er medeier og partner til ulike prosjekter og selskaper.

Molobyen Utvikling

Løvold Solutions, Christian Jakhelln AS og Clemens Eiendom gikk for en tid tilbake sammen om et langsiktig utviklingsprosjekt, slo tre eiendommer sammen til én og ble enige om et treenig eierskap og opprettet selskapet Molobyen Utvikling AS.

Utviklingsområdet er mellom Molorota og Bispeveien i Bodø sentrum. Her skal det over tid lages en helt ny bydel i Bodø. Målet for utviklingen er å skape en hyggelig, mangfoldig og bærekraftig byutvikling for fremtiden med mennesket i fokus.

 

Les mer

Kjerringøy Bryggehotell

Kjerringøy Bryggehotell ligger i Kjerringøy sentrum som er en perle i Bodø, kun en kort kjøretur fra Bodø Lufthavn. I 2007 stod Kjerringøy Havn klar med 42 boenheter, ny molo, nytt hotell og 120 båtplasser.

Kjerringøy Bryggehotell byr på vakker natur, flotte opplevelser, overnatting i sjøhus og fantastiske hotellrom, gode matopplevelser med lokale råvarer, badestamper med mer. Kjerringøy Bryggehotell byr også på moderne møtefasiliteter for kurs og konferanse, og lokale for arrangementer som bryllup, konfirmasjon, selskap og firmatur.

Les mer

Prosjektpartner for Hver gang vi møtes på Kjerringøy

I 2021 flyttet produksjonen av TV2-programmet Hver gang vi møtes til Kjerringøy. Det populære programmet, som har samlet unge og gamle foran skjermene i mange år, flyttes etter ti år på Kjærnes gård utenfor Moss til Kjerringøy Bryggehotell utenfor Bodø. I den anledningen var vi nødt å rive brygga, for så å bygges opp igjen til ei helt ny og identisk Kvitbrygge, som i dag har blitt et helt fantastisk festlokale.

Les mer

Momek Løvold

Momek Invest og Løvold Solution har etablert et felles selskap, Momek Løvold AS, som skal utvikle og produsere nye bærekraftige produkter og løsninger til havbruksnæringen.

 

Les mer

MS Helnessund

Vi er medeier i Folden Akva’s ankerhåndertingsbåt fra Moen Marine. Båten brukes til ankerhåndtering og servicetjenster til havbruksnæringen. MS Helnessund ble levert i desember 2017.

Les mer

BRUS

Bodøregionens Utviklingsselskap er et utviklingsselskap bestående av 40 større bedrifter i Bodøregionen, hvor Løvold Solution er en av dem. Sammen tar vi et utvidet samfunnsansvar og ønsker å bidra i utviklingen av regionen vår ved å skape flere lønnsomme arbeidsplasser og samarbeide med lokale politikken om dette.

Les mer

Kunnskapsparken

KPB ble etablert i 2002 i samarbeid mellom næringslivet, Nordland fylkeskommune og SIVA. KPB er et ledende selskap innen analyse, innovasjon og næringsutvikling.

Les mer

Zahlfjøsen

Zahlfjøsen ble bygget av kjøpmann Zahl på Kjerringøy 1892-94, og var i ordinær drift fram til sommeren 1995. Fjøsen ble restaurert og åpnet for publikum i juni 1998.

Zahlfjøsen inneholder i dag utstillingen i «Hamsun i film og bilder», kunstutstilling med sommer- og salgsutstilling, RamSalten våtmarkssenter, Fjære skolestue, båtbyggeri, bibliotek og nærmiljøkontor.

Les mer

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.