Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

+47 75 50 44 00

Om oss

I over 80 år har Løvold vært en samarbeidspartner med norsk næringsliv generelt, fiskeri og havbruk spesielt.

Fra kystfiskerne til dagens høyteknologiske havbruksnæringen i alle år med kompetanse og kvalitet som de bærende prinsipper.

I dag er det tredje generasjon Løvold som driver familievirksomheten videre med mange av de samme verdiene som ved starten i 1938.

I selskapet Løvold Solution viderefører André Løvolds gren av familien mye av de opprinnelige konseptene i Løvold konsernet, dette bl.a. gjennom driftsselskapet Løvold AS. Her kan man finne det meste av produkter og tjenester tilpasset og rettet mot havbruk, industri, skipsfart og maritimsektor.

Verden har endret seg og Løvolds drift har endret seg i takt med nye behov og etterspørsel. Et resultat av dette er Havbruksloggen as, som er en eget utviklet web-basert vedlikeholdssystem skreddersydd for havbruksnæringen.

I tillegg driver konsernet med eiendomsutvikling og utleie.

Bedriftene
i konsernet 2020