Gå til hovedinnhold

Vår bærekraftsstrategi Grønt samspill i blå næring

Vårt bidrag til forsvarlig havbruk skal sørge for at framtidens generasjoner også kan leve og høste av havet.

- Løvold

Grønt samspill i blå næring

Vårt bidrag til forsvarlig havbruk skal sørge for at framtidens generasjoner også kan leve og høste av havet.

Siden 1938 har Løvold samarbeidet og jobbet med havrelaterte næringer. Vår virksomhet har utviklet seg fra kystfiskere til dagens høyteknologiske havbruksnæring. Våre produkter og tjenester skal bidra til forsvarlig og sikker høsting og produksjon av mat til verden. I alle år med kompetanse og kvalitet som bærende prinsipper.

Ingen blir gode alene. Slik vil vi jobbe for grønt samspill i blå næring

Forsvarlig havbruk – vår kjernevirksomhet

Vi bidrar til trygg, forsvarlig og bærekraftig drift hos våre kunder i havbruksnæringen, og har dermed et positivt avtrykk som utgangspunkt for vår virksomhet.

Mer om bærekraft i vår kjernevirksomhet

Grønne ringer i vannet – vår innsats for miljøet

Vi jobber kontinuerlig med å skape grønne ringer i vannet. Både i egen drift og produksjon, gjennom digitalisering, innovasjon og samarbeid.

Vårt hjerte banker for havet, og vi har et grønt blikk på alle deler av vår virksomhet og våre omgivelser. Vi skal være kritiske til hvilke råvarer vi kjøper og hvor de produseres.

Her er våre grønne mål

Samspill og påvirkning

Vi er en bedrift på 84 år og influencer. Hvis vår stemme kan påvirke noen i en grønnere retning, så har vi oppnådd noe viktig. Ingen blir gode helt alene. Vi må samarbeide for å nå målene.

Slik jobber vi aktivt med vår rolle

Gode lokalsamfunn

For Løvold Solution er det viktig å være en støttespiller i lokalmiljøene vi er en del av, og bidra til sosial bærekraft.

Les mer om våre bidrag til gode lokalsamfunn

Løvold Havpark – Grønn vekst i blå næring

Vi ønsker å bidra til økt verdiskapning med mindre miljøbelastning. Vi har også en klar målsetting om å påvirke andre bransjeaktører til det samme. Derfor har vi etablert Løvold Havpark – et kompetansesenter hvor alle skal ha en felles visjon – å skape grønn vekst i den blå næringen.

Les mer om Løvold Havpark

Siste nytt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.