Gå til hovedinnhold

Vår bærekraftsstrategi Grønt samspill i blå næring

Grønt samspill i blå næring

Vårt bidrag til forsvarlig havbruk skal sørge for at framtidens generasjoner også kan leve og høste av havet.

Siden i 1938 har Løvold vært hatt samarbeid og jobbet med havrelaterte næringer. Vår virksomhet har utviklet seg fra kystfiskere til dagens høyteknologiske havbruksnæring. Våre produkter og tjenester har bidratt til forsvarlig og sikker høsting og produksjon av mat til verden. I alle år med kompetanse og kvalitet som bærende prinsipper.

Ingen blir gode alene. Slik vil vi jobbe for grønt samspill i blå næring!

Forsvarlig havbruk – vår kjernevirksomhet

Vi bidrar til sikker, forsvarlig og bærekraft drift hos våre kunder i havbruksnæringen, og har dermed et positivt avtrykk som utgangspunkt for vår virksomhet.

Mer om bærekraft i vår kjernevirksomhet

Grønne ringer i vannet – vår innsats for miljøet

Vi jobber kontinuerlig med å etterlate grønnere ringer i vannet. Både i egen produksjon og gjennom våre samarbeid. Gjennom innovasjon, digitalisering og samarbeid.

Vårt hjerte banker for havet, og vi har et grønt blikk på alle deler av vår virksomhet og våre omgivelser. I egen produksjon skal vi utvikle alternative produkter, være kritiske til hvilke råvarer vi kjøper og av hvem, vi bruker og selger til kundene våre.

 

Her er våre grønne mål

Samspill og påvirkninger

Vi vil være en over 80 år gammel influencer. Hvis vår stemme kan dytte noen i en grønnere retning, så har vi oppnådd noe viktig. Ingen blir gode helt alene. Vi må samarbeide for å nå målene.

Slik jobber vi aktivt med vår rolle

Gode lokalsamfunn

Løvold Solution er en betydelig bidragsyter til gode lokalsamfunn. Her gir vi våre viktigste bidrag til den sosiale dimensjonen av bærekraft.

 

Les mer om våre bidrag til gode lokalsamfunn

Vårt bidrag til forsvarlig havbruk skal sørge for at framtidens generasjoner også kan leve og høste av havet.

Ellisiv og André Løvold

Siste nytt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.