Gå til hovedinnhold

Vi er til for deg som ønsker å være med å skape grønn vekst i blå næring. Vi ønsker å legge til rette for de eller dere uansett om du bare har en ide eller er en stor aktør. Vi har derfor valgt å lage forskjellige løsninger.

Er du en etablert aktør og ønsker en kombinasjon av produksjon, lager og kontor har vi mange muligheter for dere og er veldig fleksibel for å imøtekomme behovet.

Er du en mindre aktør eller ønsker en satellitt i Bodø kan du være en del av landskapet i Havrommet eller leie deg et eget kontor. På den måten vil du være en del av et felleskap.

Er du leverandør til havbruksnæringen og ønsker å samarbeide, innovere, lære og være med å bidra til grønn vekst kan du være partner i Havrommet, og ta del i alt det spennende som skjer der.

Muligheter i Havparken

André Løvold

Latest news

Read more news

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.