Gå til hovedinnhold

Stillingstittel: Salgs- og markedsmedarbeider

Visjonen vår er hårete, og den forplikter: «Vi skal være utviklingen, ikke bare en del av den. For å klare det må vi være best i klassen på innovasjon, virksomhets-utvikling og effektivt omsette nye forretningsområder.»

For å etterleve dette ser vi nå behovet for å få inn en ny ressurs i teamet som kan komplementere, videreutvikle og bidra til det gode arbeidet som allerede blir gjort.


Sentrale oppgaver vil være å jobbe med den internasjonale satsningen vår, bidra i det nasjonale markedet med salg og markedsføring samt noen administrative oppgaver i salget. Din evne til å være initiativrik og frempå vil være avgjørende for å åpne dører og skape nye potensielle markedsområder.

Å imøtekomme og jobbe direkte med kunder – enten du møter dem på lokalitet, et arrangement eller vår egen hjemmebane Løvold Havpark – vil etter hvert bli en naturlig og viktig del av stillingen din. Det er derfor viktig at du føler deg trygg i møter med nye forbindelser, og god til å utvikle og pleie relasjoner.

Dersom du har jobbet i tilsvarende stilling tidligere er det helt supert, men absolutt ikke et krav. Vi tror nemlig at innstilling og lyst slår erfaring – i lengden. Kanskje kommer du inn med erfaring fra markedsføring, kundepleie eller oppsøkende salg, og kan lære oss som bedrift å bli bedre på dette?

«Det er en utrolig spennende næring med utrolig mye bra folk man møter rundt omkring på kundenivå. Også leverandører. Det er veldig givende.»
– Sigurd, prosjektselger.

Fra oss vil du få kompetente kollegaer som kan mye salg og kundehåndtering, som kontraktsforhandlinger, hvordan utforme tilbud, kompetanse på produktene vi leverer og hvordan levere kundeservice av høy kvalitet. Så lenge du har den nevnte viljen til å lykkes tror vi at du, sammen med oss, kan bli et vinnerlag.

I Løvold AS får du muligheten til å være med på en spennende vekstreise, hvor din kompetanse og ditt engasjement vil være viktige bidragsytere til vår suksess. Vi tilbyr et dynamisk arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter i tillegg til et sterkt fokus på samarbeid og innovasjon.

Vi jobber målrettet for bærekraftige løsninger og ønsker å ha ansatte som trives på jobb.


Vi benytter Torgrim Sollid i Moloen People AS i denne prosessen.

Om du har spørsmål knyttet til stillingen er det bare å kontakte han på torgrim@moloenpeople.no eller ringe på 909 85 802 for en hyggelig og uforpliktende prat.

Vi håper å høre fra deg!

Søknadsfrist: 6. august 2024

Søk nå
 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.