Gå til hovedinnhold

«Jeg synes det å jobbe hos Løvold AS er helt supert! Jeg er ganske ny i Løvold og har blitt tatt godt imot av alle sammen. De har vært veldig imøtekommende på alle områder. Det er kultur for at man ikke skal være redd for å spørre dersom man lurer på noe.»

– Daniel, ansatt siden april 2024.

Vi vet at en arbeidsplass er mer enn bare kontoret, kontorpulten og utstyret man får utdelt. For oss er det også gode kolleger, godt arbeidsmiljø og en arbeidsgiver som bryr seg. Både om deg og din personlige utvikling, men også det globale miljøet vi er en del av, og som vi skal etterlate til våre barn og barnebarn.

I den forbindelse er mer bærekraftige løsninger noe vi hele tiden prøver å strekke oss mot. Én ting er kontorlokalene våre som nærmest utelukkende er bygd opp av gjenbruksmaterialer fra bygg som skulle renoveres, men kanskje enda mer gjelder det produktene vi produserer til våre kunder.

I tillegg ønsker vi å drive utviklingen i bransjen og har en innovasjonsstrategi som inkluderer «joint venturing», slik at vi er involvert i flere nyoppstartede selskaper som relaterer seg til oss. Eksempler på dette er Momek Løvold AS og SeePlastic AS.

Hos oss i Løvold ønsker vi at ansatte skal føle seg både sett og hørt. Vi ønsker at de skal utvikle seg i takt med, og kanskje aller helst, sette premissene for næringene vi jobber mot.


«Det kollegiale er veldig bra. Det er en god gjeng med både ungt pågangsmot og rutine. Blir flere og flere unge her, noe som skaper en veldig fin miks. Jeg opplever også at det er mye teamarbeid på tvers av alle avdelinger.»

-Sigurd, ansatt i 6 år

Vi ønsker å bygge opp under det kollegiale. Derfor har vi blant annet kantineordning med egen kokk der man får servert en varmrett hver dag, i tillegg til en buffet med diverse pålegg og kaldretter.

Vi har til og med et innendørs drivhus med grønnplanter i kontorlandskapet hvor du kan sette deg ned å slappe av uten mobil og støy.

Selv om terrassen vår står tom akkurat nå, ønsker vi også her å skape et rom hvor ansatte kan lufte hodet. Kanskje er det du som gir oss den perfekte ideen til hva det kan bli?

Bedriften arrangerer også årlig sammenkomster for at de ansatte skal bli kjent med hverandre utenom kontoret og det faglige i hverdagen.

 

 

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.