Gå til hovedinnhold

Siden i 1938 har Løvold vært hatt samarbeid og jobbet med havrelaterte næringer. Vår virksomhet har utviklet seg fra kystfiskere til dagens høyteknologiske havbruksnæring. Våre produkter og tjenester har bidratt til forsvarlig og sikker høsting og produksjon av mat til verden. I alle år med kompetanse og kvalitet som bærende prinsipper.

Ingen blir gode alene. Våre kunder er våre samarbeidspartnere. Framtidens løsninger utvikles løpende som resultat av samspill med partnere og andre omgivelser. Vi tilstreber å være lydhøre ovenfor markedets nye behov, og samtidig være proaktive slik at vi hele tiden ligger foran. Derfor setter vi i gang stadig nye prosjekter og utredinger i utviklingens ånd. Derfor sier vi ja til samarbeidsprosjekter vi blir forespurt om å delta i. Derfor tar vi på oss roller utenfor eget hus. Vi skal være selve utviklingen, ikke bare en del av den.

Bærekraft og miljøvennlige løsninger har alltid vært et tema, men de siste årene har dette for alvor kommet i fokus. Vi har tilnærmet oss fagområdet med samme nysgjerrighet, endringsvilje og drivkraft som for egen virksomhet. Og vi har hele veien gjort det i samspill med våre omgivelser.

I tillegg til internt fokus har vi valgt å ta en offentlig rolle som pådriver, inspirator og «influencer» i vår region og først og fremst innen havbruk, men også i næringslivet forøvrig. Vårt engasjement har vokst seg langt ut over egne produktrekker og faktorer vi direkte kan påvirke.

Vi vil gjøre en forskjell for fremtidige generasjoner, og da må vi spille på lag med hele samfunnet rundt oss.  Vi skal skape reell grønn vekst i egen virksomhet og inspirere andre aktører til å ta grep.

Vi har formulert følgende overordna visjon for vårt fokus på bærekraft;

GRØNT SAMSPILL I BLÅ NÆRING

Vårt bærekraftarbeid er bygget rundt 4 pillarer

–        Forsvarlig havbruk – vår kjernevirksomhet

–        Grønne ringer i vannet – vårt miljøarbeid

–        Samspill og påvirkning – vår samarbeidsstrategi

–        Gode lokalsamfunn – våre hjertesaker

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.