Gå til hovedinnhold

Havets Døgn er et arrangement som årlig blir holdt av studentforeningen Nugla ved Nord Universitet. Her blir studenter og havbruksnæringen brakt sammen for å vise mulighetene havet har å by på. På bakgrunn av situasjonen samfunnet befinner seg i, ble arrangementet avholdt på Scandic Havet i Bodø sentrum. Dette for å tilby et større og mer koronavennlig arrangement.

Løvold Solution, med driftsselskapene Løvold as og Havbruksloggen har i flere år deltatt ved å ha bedriftsstands på arrangementet. I år er vi glade for å være en av hovedsponsorene til Havets Døgn. Vi synes arrangementet er et godt initiativ og en viktig arena hvor studenter og næringslivet møtes.

Sigurd Olaf Klæth v/Løvold as

KS-leder Jøran Johnsen v/Løvold Solution. Foto: Havets Døgn

Magnus Devold tok oss gjennom dagen som konferansier under Havets Døgn. Dagen var fylt med spennende foredrag av både eksterne foredagsholdere og bedrifter fra havbruksnæringen som fortalte om sin bedrift, fremtidsplaner og hvorfor fremtiden er blå – som er temaet for årets arrangement. Satsing på ny teknologi og bærekraft var noe som gikk igjen på konferansen.

Konsernets leder for marked, relasjon og utvikling, Ellisiv Løvold, holdt foredrag på vegne av Løvold Solution. «Leverandør og influenser» var tittelen på foredraget, som startet med å ta oss gjennom Bodøs tidsreise i forbindelse med byens historie i fiskeri- og havbruksnæringen.

Fremtiden er både blå og grønn, som både Ellisiv Løvold og fiskeri- og sjømatminister, Odd Emil Ingebrigtsen påpekte. Videre ble konsernet og driftsselskapene presentert, hvor det var fokus på selskapenes bærekraftsmål og egne prosjekter.

Konsernet jobber opp mot flere av FNs bærekraftsmål. Gjennomgående i konsernet er nummer 14 – Livet i havet.

– Visjonen er å skape grønn vekst i en blå næring. Vi som jobber i og med den blå næringen, må bli grønne ambassadører, sier Ellisiv Løvold.

Foredrag av Fiskeri- og sjømatminister, Odd Emil Ingebrigtsen

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.