Gå til hovedinnhold

Løvold Solution mottok den gjeveste prisen «Opplystprisen» under årets Opplyst.

Det var Styreleder Oddbjørn Paulsen, Aimi Løvold, Elén Løvold, Johan Løvold, Isabelle Sande (daglig leder i Løvold AS) og Magnus Skyrud Jensen (daglig leder i Havbruksloggen AS) som mottok prisen på vegne av André og Ellisiv Løvold, som fulgte utdelingen fra Spania.

– Vi er ydmyke og takknemlige, og ikke minst stolt over å vinne hovedprisen på Opplyst 2019. At vi vant kom noe uvventet da konkurransen var god, med det gjør også at vi føler oss ekstra beæret, sier de begge.

Tusen takk til alle som har heiet på oss! Og en ekstra takk til alle de som hver dag bidrar sammen med oss i Løvold Solution og datterselskapene. Sammen gjør vi det mulig, sier Ellisiv Løvold.

Fra venstre: Magnus Skyrud, Isabelle Sande, Elen Løvold, Aimi Løvold, Oddbjørn Paulsen

Juryens begrunnelse

I juryens begrunnelse kom det fram at årets vinner har over 80 års historie i vårt område.

– De er lokale og er lokalt eid. Nylig ble det laget en ny strategi etter et generasjonsskifte, de har gått fra å være lokal og nasjonal til å bli internasjonalt, sa Juryleder Tord U. Kolstad og Monica Ahyee som leste opp juryens begrunnelse og delte ut prisen.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.