Med hjerte for havet
Les mer
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127652407-3'); .header__block__media__inner { height: 0; padding-bottom: 56.25%; } @supports (aspect-ratio: 1) { .header__block__media__inner { height: auto; padding: 0; aspect-ratio: 16/9; } .map__content { aspect-ratio: 16/9; } }
Kompetansesenter for bærekraftig og grønn vekst i blå næring
Den gamle fryseterminalen og nåværende produksjonslokaler renoveres og transformeres til nye formål. De skal få ei ny æra, og være med på utvikle havbruksbyen Bodø og de marine næringene inn i framtiden. Sammen med et nytt klimaoptimalisert kontorbygg i massiv tre, skal Løvold Havpark være hjemmebane for alle som har hjerte for havet.
Vi tilbyr ulike muligheter for bedrifter som vil bidra til visjonen «Skape grønn vekst i blå næring». For å legge til rette for de eller dere som enten bare har en idé eller er en stor aktør, har vi valgt å lage forskjellige løsninger.
Les merAlle i Løvold Havparks community er forent om at alt vi gjør skal være med hjerte for havet, og deler visjonen om å skape grønn vekst i blå næring. Vi forventer både av oss selv og våre partnere at vi skal være proaktive kulturbyggere som er fremoverlente og stimulerer til innovasjon, stadig strekker seg for å gjøre verden mer bærekraftig, og har fokus på deling og samarbeid for å lykkes.
Les merVi har hele veien i prosjekteringen av havparken hatt høy fokus på miljø, både i visjonen, på innhold og konsept. Hvis vi skal ta bærekraft på alvor, så er det viktig med gjenbruk. Dette utfordrer oss på mange plan. Det er også utfordrende for entreprenører og arkitekter. For man må faktisk tenke nytt med å bruke gammelt. Bygningen som har huset Bodø Radio ble vårt første donorbygg.
Les merEn felles interesse knyttet til temaet bærekraft og økt verdiskapning basert på ressurser fra havet, var utgangspunktet for et samarbeid med Nord Universitet og fakultet biovitenskap og akvakultur. Høsten 2020 ble pilotkurset «bærekraft i praksis» etablert, hvor fokuset er på hvordan vi kan skape en bærekraftig næring i fremtiden.
Les merPå denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.