Gå til hovedinnhold

Bli en av oss!

Det er flere måter å bli en del av vårt community. Nedenfor kan du velge den måten som passer deg og din bedrift.

Freemium

Hvis du er nysgjerrig eller bare har lyst å være en del av vårt digitale fellesskap, er dette perfekt for deg. Trykk på knappen under for å laste ned Slack og bli en del av Løvold Havparks digitale Community.

Partner

Ved å bli en partner i Løvold Havpark får du tilgang til de vårt digitale fellesskap i Slack, logo på nettsider og partnervegg, tilgang til de sosiale sonene og rabatter på møterom og arrangementer.

Flex

Hvis du har behov for en fleksibel arbeidsplass i et åpent kontorlandskap er flex-løsningen noe for deg. Dette inkluderer tilgang til vårt digitale fellesskap i Slack, posthylle, bruk av låsbare skap, logo på nettsider og partnervegg, adgang til sosiale soner, garderobene og møterom, samt tilgang til og rabatter på arrangementer.

Kontorer

I Løvold Havpark finnes kontorer i forskjellige størrelser og former, og vi tilpasser en løsning for deg i en Premium-avtale. I tillegg til egne kontorer får du tilgang til vårt digitale fellesskap i Slack, bruk av låsbare skap, logo på nettsider og partnervegg, adgang til sosiale soner, garderobene og møterom, samt tilgang til og rabatter på arrangementer.

Lager og produksjon

Dersom du har behov for lagring, produksjonsarealer, eller andre dedikerte eller tilpassede lokaler, i Løvold Havpark, skreddersyr vi en løsning for deg i en Premium-avtale. I tillegg til egne lokaler får du tilgang til vårt digitale fellesskap i Slack, bruk av låsbare skap, logo på nettsider og partnervegg, adgang til sosiale soner, garderobene og møterom, samt tilgang til og rabatter på arrangementer. ​

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.