Gå til hovedinnhold

Artikkel hentet fra an.no skrevet av Pernille Tømmerås.

– Folkene våre er blant våre viktigste ressurser, så dette gjør vi for å vise at vi setter pris på de, sier André Løvold, konsernsjef i Løvold Solution AS.

Siden 2018 har alle ansatte fått en fridag i forbindelse med fødselsdagen sin. Konsernsjefen forteller at ideen kom fra Ellisiv Løvold, leder for marked-relasjon-utvikling i Løvold Solution AS, tilbake i 2018.

– Da var det 80 år siden min bestefar etablerte selskapet, og Ellisiv foreslo at vi kunne gi fri på bursdagen i julegave til våre ansatte. De får en liten oppmerksomhet i julegave også, men dette er hovedgaven, forklarer han.

Konseptet ble kjapt populært blant staben, og Løvold Solution fortsatte like greit med ordningen.

– Det ble såpass godt mottatt at vi videreførte det. Mange ansatte har små barn, og flere har allerede en travel hverdag. Med fri på bursdagen får de mulighet til å bruke hele dagen på det de selv måte ønske, sier Løvold, som selv tok seg en tur til Kjerringøy da han fylte år i sommer.

Faller bursdagen i en helgedag, kan de selv velge om, de vil ha langhelg fra og med fredag, eller til og med mandag.

Konsernsjefen tror ordningen gjør godt på arbeidsmoralen for de totalt 38 ansatte.

– Folk setter stor pris på det, og tilbakemeldingen fra de ansatte har bare vært positiv. Bursdagsfri har blitt en greie de ser fram til, og som mange også blir inspirert av.

Últimas noticias

Leer más noticias

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.