Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

+47 75 50 44 00

– Til inntekt for Kreftforening

Robåten Ronja Hope skal ros fra Ålesund til Lofoten i perioden 27. mai til inntekt for Kreftforeningen. De skal innom ni av kystens viktigste havbrukssamfunn på veien nordover til Europharama sitt Lofotseminar. Med formål om å treffe folkene som bor og arbeider der, sette fokus på norsk havbruk og kreftsaken.

Mandag 3. juni rodde #stoltavlaksen fra Lovund til Bodø som en del av ruta. Hvor de ble tatt i mot på kaia utenfor Salmon Center med korpsmusikk av Bodø Harmonimusikk, etterfulgt av fordrag og underholdning på Salmon Center.

Løvold Solution har donert til #stoltavlaksen – til inntekt for kreftforening. Og vi oppfordrer alle til å bidra til denne gode saken. Husk at hver eneste krone teller og kan være med på å gjøre en forskjell for noen du er i glad.

https://innsamling.kreftforeningen.no/11254

          

 

Følg reisen på: Facebook: stoltavlaksen – facebook.com/stoltavlaksen
Instagram: stoltavlaksen – instagram.com/stoltavlaksen