Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

+47 75 50 44 00

Breivika Utvikling og Bodø/Glimt tar Løvold Cup til nytt nivå

Idretten er en viktig bidragsyter i barn og unges oppvekst og personlig utvikling. – Derfor omdøpes nå Løvold Cup til «Action Now Cup». Daglig leder Håvard Engseth i Breivika Utvikling AS, daglig leder Ørjan Berg for Barne- og ungdomsavdelingen i Bodø/Glimt og leder Ellisiv Løvold for marked, relasjon og utvikling i Løvold Solution AS gleder seg å utvikle fotballturneringen Løvold Cup gjennom nye visjoner i Bodø/Glimts «Action Now-ånd». (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)

 

Løvold Cup har i mange år vært en stor og populær fotballturnering i Bodø. Nå skal Bodø/Glimt og aktørene bak Breivika Utvikling slå seg på lag og gi turneringen et helt nytt innhold.

– Løvold Cup har vært en av våre hjertesaker i vårt engasjement mot barn og ungdom i mange år. Nå ønsker vi å skape noe mer enn ei fotballturnering og vi ønsker å være del av Bodø/Glimts satsning på «Action Now» – ei retning klubben har peket ut for å vise vei mot et mer bærekraftig samfunn. Derfor overtar Breivika Utvikling stafettpinnen og skal løfte cupen videre inn i fremtiden, sier leder for marked, relasjon og utvikling i Løvold Solution, Ellisiv Løvold.

Breivika Utvikling Bodø, som består av et treenig samarbeid mellom Clemens Eiendom, Hundholmen Byutvikling og Løvold Solution , er godt i gang med et langsiktig utviklingsprosjekt mellom Molorota og Pelle Molins plass i Bodø sentrum, i tett samarbeid med Bodø kommune.

– Å videreføre turneringen til Breivika Utvikling handler om å gjøre den til noe større enn seg selv. Og i første omgang får vi nå inkludering av jentelag og ikke minst Stjerneligaen der barn med nedsatt funksjon eller andre utfordringer blir del av turneringen. Mulighetene er store i tiden som kommer, og sammen med Bodø/Glimt skal vi bidra til gode holdninger gjennom kreative og spennende grep som vi håper vil gjøre en forskjell. Budskapet i Action Now passer godt til visjonene hos bedriftene i Breivika Utvikling som planlegger en ny bydel for fremtidens Bodø, sier Løvold.

Kinderegg

Ivaretakelse av barn og unges interesser står sentralt i utviklingen av den nye bydelen i Bodø sentrum.

– I tillegg til det vi ønsker å få til lokalt i utviklingsprosjektet gir det å samarbeide med en klubb som Bodø/Glimt muligheter. Det øker handlingsrommet for å tilrettelegge. Bodø/Glimt er en identitetsbærer for byen, og det ønsker vi å være del av samtidig som vi legger til rette for barn og unge, sier daglig leder Håvard Engseth i Breivika Utvikling Bodø AS.

Han er glad for at Løvold Solution tenker enda større og sender stafettpinnen videre til Breivika Utvikling.

– Dette er et kinderegg. Bodø/Glimt har virkelig tatt på seg ledertrøya for å skape en økt bevissthet gjennom GI ALT og Action Now – konseptene i klubben, og nå vil vi være med å løfte deres engasjement for barn og unge samtidig som vi sammen kan bidra til det grønne skiftet gjennom idretten, sier Engseth.

Inspirasjon og mål

For daglig leder Ørjan Berg for Barne- og ungdomsavdelingen i Bodø/Glimt handler også «Action Now» om å det å samarbeide og finne de riktige aktørene for å kunne jobbe med klubbens bærekraftmål.

– Bodø/Glimt når ut, og det å nå ut til barn og unge er viktig. Det de lærer seg når de er små, det tar de med seg videre i livet. Bare det å ha fokus på god kildesortering under ei så stor fotballturnering, det skaper holdninger som varer. Som toppklubb i Nord-Norge skal vi ta et ansvar som er større enn det å spille kamper hver søndag, sier den tidligere fotballspilleren.

Han ramser opp besteforeldre, foreldre, søsken og opp imot 160 fotballag for å skape et bilde på alle de som kommer til å være en del av satsingen i fremtiden.

– At vi nå skal utvikle denne turneringen videre i et bærekraftperspektiv er spennende på mange plan. I tillegg er den nye bydelen bare et steinkast fra Aspmyra Stadion. At Breivika Utvikling allerede nå går inn i et samarbeid med Bodø/Glimt vil helt klart legge til rette for bokvaliteten for barn og unge som skal vokse opp i dette området. Der kan de drive med idrett og kultur, som igjen skaper god helse, samhold og trivsel. Sammen med Breivika Utvikling får vi snøballen til å rulle, og selv om vi ikke kan redde verden alene – så kan vi bidra, sier Berg.

 

Daglig leder Ørjan Berg for Barne- og ungdomsavdelingen i Bodø/Glimt, leder Ellisiv Løvold for marked, relasjon og utvikling i Løvold Solution AS, daglig leder Håvard Engseth i Breivika Utvikling Bodø AS, leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling, direktør for eiendomsutvikling Anders Mehus Coucheron i Hundholmen Byutvikling, direktør André Løvold i Løvold Solution AS, direktør Bernt Norby Skøyen i Clemens Eiendom AS og styreleder Knut Halvor Hansen i Breivika Utvikling AS gleder seg over samarbeidet med fotballklubben Bodø/Glimt og mulighetene for å tilrettelegge for barn og unge gjennom idrett, samhold og livsglede. (Foto: Christine Karijord/Hundholmen Byutvikling)