Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

+47 75 50 44 00

Havbruksloggen as er på årets Gaselleliste

Gasellekonferansene er Norges ledende møteplass for små og mellomstore bedrifter, som med spenst og mot har vokst seg til å bli lønnsomme suksesshistorier – bedrifter kalt gaseller.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as. Det kåres en nasjonal vinner og vinnere i alle landets fylker, og avisens journalister besøker og lager reportasjer på interessante og flinke bedrifter over hele landet.

Kriteriene for å bli gaselle, må en gasellebedrift ha: 

  • levert godkjente regnskaper.
  • minst doblet omsetning over fire år.
  • omsetning på over en million kroner førster år.
  • positivt samlet driftsresultat.
  • unngått negativ vekst.
  • vært aksjeselskap.

Konserner og holdningselskaper kan ikke bli gaseller. Offentlig finansiert virksomhet eller finansselskaper er ekskludert. Gasellene beregnes og vurderes på bakgrunn av regnskapene  for de fire seneste årene. Gaselle: Rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift.

Vi er stolte over at vårt egenutviklede web-baserte vedlikeholdssystem, Havbruksloggen as, er på årets Gaselleliste!

8. November blir Gasellekonferansen holdt på Stormen konserthus. På Gasellekonferansene vil du lære fra opp- og nedturer fra både etablerte suksesshistorier og ferske oppstartsbedrifter. Her står inspirasjon, nettverksbygging og deling av kompetanse i høysete. I hvert fylke deles også den prestisjefylte Gaselleprisen ut. Rundreisen avsluttes med en landsfinale i Oslo den 5. desember. Konferansene er gratis og åpne for alle så lenge det er ledig plass.

Meld deg på årets Gasellekonferanser her.