Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

+47 75 50 44 00


Med Havbruksloggens kontroll- og vedlikeholdssystemer vil arbeidshverdagen effektiviseres med smarte og innovative løsninger som er utviklet i samarbeid med næringen selv.

Løsningene gir oppdretterne full oversikt helt ned på komponentnivå, med grafiske fremstillinger, aktive sertifiseringer, sensordata og mye mer.

Driften effektiviseres av sømløs brukerstyring mot tredjeparts leverandører, serviceselskap og myndigheter som jobber direkte inn i systemet.

Samtlige komponenter i systemer bygges med globale koblinger mot leverandør og deres vareregistre. Med et eget utviklingsteam videreutvikles ny programvare og optimaliseres dagens systemer kontinuerlig. Havbruksloggen er opptatt av tett dialog med brukerne for å fortsatt tilby et system som endrer seg i takt med næringen.

Hvorfor bruke Havbruksloggen: 

  • Enkelt brukergrensesnitt 
  • Fullstendig grafisk komponentoversikt 
  • Sensordata 
  • Automatisk varsling 
  • Globale dokument- og vareregister 


Havbruksloggen oppfyller alle krav i henhold til NS 9415:2009.

Vis nettside