Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

+47 75 50 44 00

Bulldog workwear

Bulldog Workwear ble etablert i 2002 og har siden den gang vert lokalisert i Ølen i Vindafjord kommune, ca. 5 mil fra Haugesund. Vi var opprinnelig et innkjøps-selskap for de firma som etablerte selskapet, men i dag er vi en ordinær og uavhengig produsent av arbeidstøy og personlig verneutstyr. Bulldog Workwear er et kjedeuavhengig og frittstående selskap. Vi arbeider hovedsaklig i Norge, Island og Færøyene.

Vi produserer våre egne merkevarer på ulike fabrikker i Asia, men gjør selv design, produktkontroll, sertifisering etc. Vi har engasjert egne medarbeidere til kvalitets-kontroll i Asia. Vi legger stor vekt på egen inspeksjon av leverandører, spesielt i forhold til kvaliteten på produktene ,men også fordi vi følger tett opp arbeidsforhold og etiske standarder. Vi har vert aktiv medlem i Initiativ for Etisk Handel og vi produserer nå hovedsaklig på SA-8000 sertifiserte fabrikker, slik at vi er sikre på at arbeidsmiljø, sikkerhet, sosialt rettferdige betingelser etc. er ivaretatt.

Siden 2015 har vi vært importør av Panther vernesko fra Italia og vi utvider stadig sortimentet fra denne kvalitets-leverandøren.

Bulldog Workwear er en liten men fleksibel leverandør. Vårt motto er at vi skal være «førstevalget for prisbevisste proffbrukere». Vi skal levere produkt i solid proff-kvalitet, men til gunstige priser. Det er en strategi som vi ser markedet etterspør.

Vis nettside